Artikler

LED-belysning för hotell

Hotell behöver bra belysning. Atmosfär, komfort och säkerhet är alla beroende av väl upplysta allmänna utrymmen, hallar och korridorer. Men belysningen kan stå för 25% av ett hotellets elanvändning, så framsynta hotell tittar på energibesparande belysningsalternativ.


I spetsen för nya energisnåla tekniken LED-belysning. LED, som står för light-emitting diode, är tuffare och längre livslängd än någon tidigare belysningslösning. Plus att det är 300 procent mer energieffektiva än lågenergilampor och cirka 1000 procent effektivare än de gamla glödlampor. Detta kan avsevärt minska elförbrukning och minska kostnaderna, vilket är bra för näringslivet och även bra för att minska din klimatpåverkan.


Michele Eve Sandberg , 2008


Fram tills nyligen LED-belysning hade sina nackdelar för allmänt bruk. Det fanns endast begränsade alternativ för allmänbelysning, glödlamporna hade färre färgvariationer, de var inte tillgängliga i alla olika storlekar och ljus fungerade inte hela skalan av mörkläggning kapacitet. Men stora förbättringar i teknik under de senaste åren nu gör att LED kan användas i nästan alla ljusförhållanden och nya LED-belysningssystem kan användas med befintliga dimmer system mycket effektivt. LED-belysning ger även möjligheter som fanns aldrig tillgängliga före exempelvis ultratunna ljuspaneler roulette.

En positiv bieffekt av LED-belysning, som också sparar pengar, är minskade underhållskostnader. Typiskt gamla stil glödlampor skulle behöva förändras en gång per år eller oftare. Med antalet lökar som används i en enda hotell som är mycket mantimmar spenderas av din underhålls laget bara byta glödlampor. Med LED-lampor som varar i 10 år eller mer som en enorm mängd tid sparas redan, vilket gör driften av ditt hotell effektivare.


 

Potato Head Beach Club Hotel - Unik inredning med Vintage Fönster


 

Potato Head började som en enkel idé att dela något originellt och personligt för allmänheten. Sedan etableringen har vi blivit framröstad som en av de bästa restauranger och barer i huvudstaden och nyligen introducerade Potato Head Beach Club, som har granskats som ett måste se destination på ön av gudarna, Bali.

 

Potato Head Beach Club

Unik inredning med Vintage Fönster design gör ger den ett fantastiskt utseende och avgift. Omgiven av några av de bästa restauranger, barer och detaljhandel. "Vi ville skapa något originellt från Indonesien som kunde ses och njöt av det indonesiska och internationell publik. Som en lokal satsning, ville vi göra vår röst hörd i den internationella scenen och Bali verkar vara den perfekta språngbräda", säger delägare Ronald Akili.

 

 

 

HSTREA

Spara uptill 40%

Nu kan du spara upp till 40% p alla dina bokningar photels.com. F detta fantastiska erbjudande p hotels.com.
F Erbjudandet


Bsta Erbjudanden


  Bel Ami Bed & Breakfast
579 SEK
Till Erbjudandet

  Pris för 1 natt
inklusive skatter och avgifter
Le terrazze di San Giovanni
680 SEK
Till Erbjudandet

  Pris för 1 natt
inklusive skatter och avgifter
Antica Dimora Contessa Arrivabene
579 SEK
Till Erbjudandet

© 2018 bionic.nu Webbdesign av: